Juan Carlos Sánchez: “dCIDE és l’alternativa de centre esquerra per a un govern constitucionalista a Reus”


● El candidat de dCIDE a l’alcaldia de Reus assegura que la formació “té un equip amb experiència i preparat per governar la ciutat” que prioritza “l’atenció a les persones i els barris, el creixement econòmic iel compliment de la llei per part de l’Ajuntament i de tots els veïns”

Reus, divendres 10 de maig de 2019. Els membres de la candidatura de dCIDE a Reus han donat aquesta mitjanit el tret de sortida a la campanya per a les eleccions municipals del 26 de maig amb la tradicional enganxada de cartells a la plaça Prim. Els membres de la llista han participat en aquest acte acompanyats per nombrosos afiliats i simpatitzants del partit a la capital del Baix Camp.

El candidat a l’alcaldia de Reus per dCIDE, Juan Carlos Sánchez, ha manifestat que dCIDE és “l’alternativa de centre esquerra per aconseguir un govern constitucionalista a Reus, que deixi d’una vegada per totes la deriva separatista i excloent que en els darrers anys s’ha apoderat de l’Ajuntament de la nostra ciutat”. Sánchez ha declarat que els membres de la candidatura de dCIDE “són persones molt preparades i il·lusionades amb aquest nou projecte per a Reus”, i que “compten amb l’experiència necessària per poder governar la ciutat de forma austera, eficaç i amb les prioritats molt clares: l’atenció a les persones i els barris, el creixement econòmic i el compliment de la llei per part de tots, començant pel mateix Ajuntament”.

Sánchez ha ressaltat que “no totes les formacions de centre esquerra són iguals”. “Mentre que unes aposten per la immersió lingüística a les escoles, nosaltres defensem el bilingüisme; mentre uns són còmplices del cop d’Estat del separatisme i de la imposició dels seus símbols, dCIDE defensa el compliment de la llei i la neutralitat dels espais públics; i mentre alguns partits centren els seus recursos i la seva feina en el monotema de la independència i en malbaratar els diners públics, nosaltres apostem per les polítiques socials de veritat i la gestió econòmica austera i responsable”, ha concretat Sánchez.

El candidat ha argumentat que els tres primers membres de la llista de dCIDE “ja portem 4 anys treballant en aquest sentit com a regidors a l’oposició”. De fet, ha recordat, “hemos estat els primers regidors de l’Ajuntament de Reus que, en 40 anys de democràcia, tornen diners al consistori de les aportacions econòmiques que hem rebut com a grup a l’oposició (en concret, hem tornat més de 30.000 euros)”.

Per tot això, el candidat ha assegurat que dCIDE “ve a ocupar l’espai de centre esquerra constitucionalista que el PSC mai ha defensat i a lluitar perquè tots els reusencs tinguem els millors serveis en una ciutat plural, oberta i que no exclou ningú”.

Finalment, Sánchez ha apuntat que la concurrència de 12 partits diferents en aquestes eleccions “pot fragmentar molt el vot i, per tant, pot dificultar l’obtenció de regidors”“Tot i així, des de dCIDE portem moltes setmanes treballant per aconseguir el millor resultat, tenim un projecte clar i definit per a Reus i ens comprometem a complir amb els nostres objectius des del consistori i a treballar per tots i per a tots els reusencs”, ha afegit.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *